Loading

Alexander Leysen

8494 B IT ZWW

Alexander Leysen is de oprichter en eigenaar van Lealis. Hij is een ondernemer met sterk zakelijk inzicht. Mensen kennen hem als gedreven, leergierig, doel- en resultaatgericht. Hij heeft oog voor details, streeft naar kwaliteit en continue optimalisatie. Zijn verzekeringsachtergrond heeft hem ook een uniek intercultureel inzicht en aanpassingsvermogen gegeven.

Na zijn Master T.E.W. oriëntatie financiering aan de Universiteit Antwerpen behaalde hij het diploma Handelsingenieur. Hij vervolledigde dit met internationale bedrijfsstages in Duitsland, Oostenrijk en Portugal.

Nadien specialiseerde Alexander zich in verzekeringen, voornamelijk in kredietverzekering en in employee benefits.  Hij heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring met klanten in bedrijven van elke omvang en uit alle sectoren in binnen- en buitenland.

Hij heeft voor de meest vooraanstaande internationale verzekeringsmaatschappijen en makelaars gewerkt zoals Allianz, Euler Hermes, Vanbreda International en Cigna. Werken bij een makelaar bracht hem dicht bij zijn klanten. Maar een eigen bedrijf oprichten, bracht hem nog dichterbij. De start van Lealis in 2018 was hierdoor een droom die werkelijkheid werd.

Diensten

Lealis noch Alexander Leysen hebben enige financiële noch bestuurlijke band met andere bedrijven. Daarom kunnen wij u volledig onafhankelijk het gespecialiseerde advies bieden dat u nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen. Lealis is gespecialiseerd in zowel internationale sociale verzekeringen (sociale zekerheid, ziektekostenverzekeringen, …) als handelsfinanciering naar bedrijven toe.

Onvoorziene omstandigheden of specifieke projecten en op zoek naar aanvullende expertise ? Lealis kan u hierbij ondersteunen. Wij zijn ideaal geplaatst om u in de breedste zin van het woord te helpen.

Onze ambitie ?

– Helpen bij bepalen en implementeren van strategie
– Assisteren bij change management
– Optimaliseren van processen

Wat kunnen we voor u doen ?

– Handelsfinanciering optimaliseren in een B to B omgeving
– Ziektekostenverzekeringen, sociale zekerheid en internationale sociale verzekeringen aanpassen aan uw behoeften
– Verzorgen van marktonderzoeken en aanbestedingen
– Coördinatie van diensten met verzekeraars, makelaars en externe beheerders

Hebt u nog vragen of twijfelt u of wij wel kunnen helpen ? Neem gerust contact op en bespreek uw uitdaging(en).